Kerhon jäsenyys

Jäsenmaksu on 15€ / kalenterivuosi ja perhejäsenmaksu on 7€ / kalenterivuosi (tammikuusta joulukuuhun, liittyi mihin aikaan vuodesta tahansa). Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Perhejäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, joka asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa.

 

Jäsenedut

Jäsenyydet varmistetaan sähköisellä jäsenkortilla, jonka saa pyydettäessä sähköpostitse jäsensihteeriltä. Toimithan hyvissä ajoin, jäsensihteeri pyrkii vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.

 

Liity jäseneksi

Kun haluat liittyä jäseneksi (varsinainen- tai perhejäsen), lähetä jäsensihteerille alla oleva hakemus huolellisesti täytettynä. Nämä tiedot ovat jäsenrekisterin pidossa tärkeitä. Jäsensihteeri pyrkii käsittelemään hakemukset mahdollisimman nopeasti. Suorita jäsenmaksu häneltä saamien ohjeiden mukaan, muuten jäsenyys ja sen edut eivät astu voimaan.

Kaikki lomakkeen kohdat ovat pakollisia. Täytäthän kaikki kohdat, sillä lomakkeen lähettäminen ei onnistu, jos kenttiä on jäänyt tyhjäksi. Mikäli tästä huolimatta lomakkeen lähettäminen ei onnistu, lähetä tiedot jäsensihteerille sähköpostitse (lskk.jasensihteeri@gmail.com).
 

Etu- ja sukunimi
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero
Sähköposti
Koiran / koirien kutsumanimet ja rodut

 

Tervetuloa Loimaan Seudun Kennelkerhon jäseneksi!