Yhdistyksen kokoukset

Sääntömääräinen kevätkokous 28.3.2023

Loimaan Seudun Kennelkerho ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään Kevätkokous järjestetään Loimaan Seudun Kennelkerhon hallilla tiistaina 28.3.2023 klo 18:00 alkaen. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu! Tervetuloa!

 

Sääntömääräinen syyskokous 27.10.2022

Loimaan Seudun Kennelkerho ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään LSKK:n hallitiloissa Vesikoskitalolla (Juvantie 11, Loimaa) torstaina 27.10.2022 klo 18:00 alkaen. Käsitellään sääntömääräiset asiat sekä valioituneiden muistaminen. Tervetuloa!

Sääntömääräinen kevätkokous 31.3.2021

Loimaan Seudun Kennelkerho ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 31.3.2021 klo 18:00 alkaen etänäkokouksena.

 
ETÄKOKOUS

Väliaikaisen lain mukaisesti yhdistykset voivat sallia etäosallistumisen ja asiamiehen käytön vuosikokouksissaan kesäkuun 2021 loppuun asti, vaikka sitä ei ole sallittu yhteisön säännöissä. Eduskunta on 3.10.2020 hyväksynyt väliaikaisen sääntelyn, jotta yhdistysten kokoukset voidaan järjestää Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi annetuista kokoontumisrajoituksista huolimatta ja terveydensuojelutarpeiden mukaisesti.

Poikkeamislain tarkoituksena on turvata yhteisöjen päätöksenteon häiriöttömyys ja turvallisuus koronaepidemian aikana. Alunperin poikkeamislaki oli voimassa 1.5.-30.9.2020. Väliaikaisen lain voimassaoloa on jatkettu 30.6.2021 asti. Lakia sovelletaan sellaiseen kokoukseen, johon kutsu on toimitettu tämän lain mukaisena ja joka pidetään tämän lain voimassa ollessa, 3.10.2020-30.6.2021.

Tämän varjolla LSKK:n hallitus peruuttaa aiemman tiedotteen osan kevätkokouksen siirtämisestä, hallitus pahoittelee virhettään ja kokous siis järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, mutta etäyhteydellä.

Kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon 22.3.2021 mennessä sähköpostitse Janicalle janica.feldt@gmail.com. Mikäli esityslistalle halutaan aiheita lisää, tulee ne esittää hallitukselle 28.03.2021 klo 18 mennessä.

Kokous järjestetään Teamsin välityksellä, johon lähetämme kutsun 29.3.2021. Esityslista ja muut liitteet toimitetaan sähköpostilla kutsulinkin ohella. Esityslistalla ovat aiheena sääntömääräiset asiat ja muut kokoukselle määräaikaan mennessä esitetyt asiat.

 
YLEISIÄ OHJEITA

  • Jos sinulla ei ennestään ole Teams-sovellusta, lataa se hyvissä ajoin Google Play-kaupasta. Sovellus on maksuton ja toimii myös mobiililaitteissa.
  • Ennen kokousta kirjaudu sisään muutamaa minuuttia ennen varsinaisen kokouksen alkua, jotta mahdolliset ongelmat tekniikan kanssa saadaan ratkottua hyvissä ajoin.
  • Pidä mikrofonisi ja videokuva mykistettynä, paitsi kun olet puheenvuorossa.
  • Pyritään välttämään päällekkäin puhumista, puheenvuoron saa Teamsin chatissa sitä pyytämällä. Kokouksen puheenjohtaja jakaa puheenvuorot.
  • Kun pidät puheenvuoron, aloita kertomalla nimesi.

 
ÄÄNESTYSMENETTELY

  • Puheenjohtaja avaa keskustelun ja esittää ehdotukset ääneen ja toteaa kannatetut asiat ja tekee äänestysesityksen ennen mahdollista äänestystä.
  • Asiat ratkaistaan chat-kenttään kirjaamalla tai kertomalla oma kanta puheenvuoroa pyytämällä, yksinkertaisella äänten enemmistöllä.
  • Tasatilanteessa ratkaisee se mielipide, johon kokouksen puheenjohtaja on yhtynyt.