Muut tapahtumat

Koirakävelyt yhteistyössä VipPetin kanssa

LSKK aloittaa yhteistyössä VipPetin kanssa koirakävelyt! Kävelylenkit ovat aina parillisten viikkojen torstaisin klo 19 ja kestävät noin 30-45 minuuttia. Lähtö VipPetin vieressä olevalta parkkipaikalta, ennen lähtöä saa VipPetistä kakkapusseja lenkille mukaan.

Lenkille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Muutama huomion arvoinen asia kuitenkin osallistuville:
- Varaathan säänmukaisen vaatetuksen päälle ja muista heijastimet!
- Jokainen kerää koiransa jätökset.
- Annetaan koirille lenkkirauha, kontaktit toisiin koiriin vasta lenkin jälkeen.

Lisätietoja saa tarvittaessa Janicalta: janica.feldt@gmail.com

 

Menneet tapahtumat

Pikkujoulut lauantaina 25.11.2023

Loimaan Seudun Kennelkerho ry järjestää pikkujoulut lauantaina 25.11. klo 12 alkaen Ruokaviraston ruokalassa (Tampereentie 51, Loimaa). Ohjelmassa on ensin luento ja sen jälkeen jouluruokailu.

Luennon tulee pitämään Sari Alisaari Eläinkoulu Välkystä. Luennon nimi on "Sujuva arki - koiran kanssa tiiminä". Luento sisältää asiaa koiran elekielestä, positiivisen vahvisteen käyttämisestä, arjen valinnoista ja omaehtoisesta käsittelystä.

Osallistujilta peritään 10 euron omavastuuosuus. Ilmoittautumisen paluuviestinä saat maksuohjeet omavastuun maksamiseen. Tilasta johtuen mahdollisesti osallistujamäärärajoitus.

Ilmoittautumiset 20.11. mennessä FloMembersin kautta.

Tokokoe lauantaina 28.10.2023

Luokat ALO ja AVO. Tuomarina Ilkka Sten.

Vesikoskitalon avoimet ovet sunnuntaina 27.8.2023 klo 11-16

Kennelkerho järjestää Vesikoskitalon avoimissa ovissa erilaisia koulutuksia. Ilmoittautumiset koulutuksiin niiden vetäjälle Eijalle: eijahaarala@gmail.com

Rallytokon ratatreenit klo 12-13
Ratatreenit soveltuvat kaikille rallytokon harrastajille. Radalla on kaikkien luokkien kylttejä mutta ei kuitenkaan liian vaikeita eli sopii alkeet osaavillekin. Ratatreenien hinta on 5€.

Pikkupentujen leikkitunti klo 13-14
Leikkitunti on suunnattu noin 2-4 kk:n ikäisille pennuille. Sen aikana on mahdollisuus leikkiä toisten pentujen kanssa ja mm. harjoitella hoitotoimenpiteitä. Pissatathan pentusi ennen halliin tuloa (pissasakko 5e, varaudu käteisellä). Hinta jäsenille 5€, muille 10€.

Tokon omatoimitreenit 14-16
LSKK tarjoaa tokoa treenaaville jäsenille veloituksetta hallin omatoimitreenikäyttöön klo 14-16. Huomioithan, että tiloissa saattaa kierrellä ihmisiä tutustumassa.

Tokokoe 13.5.2023

Luokat ALO ja AVO. Tuomarina Ilkka Stén.

Tokokoe 15.4.2023

Luokat ALO ja AVO. Tuomarina Ilkka Stén.

Puuhistunnit 25.3.2023

Puuhistunti on kuin koirien oma puuhamaa, jolloin halliin on rakenneltu erilaisia virikkeitä, joissa koira pääsee käyttämään nenäänsä ja tutustumaan erilaisiin asioihin ja alustoihin. Koira saa omaehtoisesti etsiä erilaisiin piiloihin kätkettyjä herkkuja. Puuhis-tunti sopii ihan kaikille koirille ja täältä voitkin saada virikkeistämisideoita myös kotiin.

Halli on jaettu väliseinällä kahtia ja hallissa on aina kaksi koiraa kerrallaan. Koirat ovat kytkettynä mikäli ne eivät tunne toisiaan ennestään, jolloin kumpikin saa puuhailla omalla puolellaan rauhassa. Voit varata myös koko hallin saman perheen koirille, huomioithan että silloin sinun tulee varata molemmat puolet. Yksi vuoro kestää n. 30 minuuttia.

Tunnit ovat puolen tunnin välein klo 13:00-16:00 välisenä aikana. Ilmoittautuessasi kerro toivomasi aika/ajat, niin pyritään toteuttamaan ne mahdollisimman hyvin (esim. toivoisin klo 13:30 tai 14:00). Muista myös mainita jos haluat varata koko hallin eli kaksi vuoroa.

Hinta (puolikas halli / 30min) jäsenille 10€, muille 15€. Hintaan sisältyy käytettävät namit (Naturis kana). Paikka LSKK:n sisähalli.

Ilmoittautumiset 12.3. alkaen Anniinalle: anttu.kreula@gmail.com

 

Dobo- ja agilitypäivä 12.11.2022

Eläinkoulu Välkystä Sari Alisaari tulee kouluttamaan meitä "teemapäivän" muodossa. Sari on valmistunut Koirakoulu Vision käyttäytymistieteisiin perustuvalta koulutusohjaajakurssilta sekä suorittanut koulutustekniikan peruskurssit I-III. Lisäksi hän on valmistunut eläintenkouluttajaksi Amiedusta. Lue lisää Sarista...

Mikäli innokkaita riittää jatkossa, on mahdollista saada alkuvuoteen kurssimuotoistakin koulutusta.

Huomioithan, että mikäli doboon on enemmän tulijoita kuin mahtuu kahteen ryhmään, on mahdollista perustaa lisää ryhmiä, jolloin agilityn alkamisaika voi siirtyä myöhemmälle iltapäivään.

Dobotunnit klo 10-11 ja 11-12
Dobo on hauska koiran ja omistajan yhteinen harrastus! Dobo on koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntamuoto, joka on suunniteltu kasvattamaan lihaskuntoa sekä parantamaan kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Harjoituksissa käytetään tasapainotyynyjä sekä ovaalin mallisia kestäviä palloja. Harjoitukset koostuvat ohjaajan tekemistä liikkeistä, koiran harjoituksista sekä koiran ja ohjaajan yhteisistä liikkeistä. Doboon voi tulla koira, joka on yli 6 kk iältään. Palloja on käytössä tunneilla rajoitettu määrä eli jos omistat pallon, niin tuo mukaan tunnille!

Hupiagilityä klo 12:30-13:30 ja 13:30-14:30
Tunnilla tutustutaan erilaisiin agility- ja hoopers-esteisiin turvallisesti ja suoritetaan ratoja rennosti omaan tahtiin. Tempo ja tehtävät laaditaan koirakohtaisesti ja tunnin sisältö muokataan koiran iän ja valmiuksien mukaisesti. Alle vuoden ikäisten koirien kohdalla teemme harjoituksia, jotka tukevat agilityn harjoittelua tulevaisuudessa, mutta eivät rasita koiraa fyysisesti. Tunnilla ei tehdä kilpailuihin tähtäävää treeniä, mutta se sopii hyvin harrastusta aloitteleville tai omaksi iloksi agilitya treenaaville.

Dobotunnin hinta on 10 euroa jäseniltä, muilta 15€. Hupiagilityn hinta on 15 euroa jäseniltä, muilta 20€.

Ilmoittautumiset 5.11. mennessä Eijalle: eijahaarala@gmail.com. Saat ilmoittautumisviestiin vastauksena maksuohjeet.

Pikkujoulut jäsenistölle 5.11.2022

LSKK tarjoaa jäsenilleen luennon ja jouluista ruokaa lauantaina 5.11. klo 12 alkaen. Ohjelmassa on ensin luento, jonka jälkeen ruokailemme.

Luento: "Loopy training" ja vahvistamisen aikaisen käyttäytymisen erottelu. Oppiminen ilmiönä on jatkumo ja yksittäinenkin koulutussessio on prosessi, jonka jokainen vaihe vaikuttaa koulutuksen sujuvuuteen ja onnistumiseen. Eeva Ylinen on Biologi, Käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija ja Eläintenkouluttaja (AT), joka opettaa työkseen eläintenhoitoa ja koirien kouluttamista ammatillisessa oppilaitoksessa. Luennon aihe liittyy Eevan tutkimusprojektiin, jota on esitelty myös kansainvälisessä tiedekonferenssissa (European Association of Behavior Analysis) tänä kesänä. Nyt sinulla on LSKK:n jäsenenä mahdollista kuulla aiheesta ja sen käytännön koulutussovelluksista Loimaalla!

Osallistujilta peritään 5€ omavastuuosuus. Ilmoittautumiset 31.10. mennessä Eijalle sähköpostitse osoitteeseen eijahaarala@gmail.com. Ilmoittautuessasi kerrothan myös ruoka-aineallergiasi mikäli sellaisia on. Paluuviestinä saat maksuohjeet omavastuun maksamiseen.

Paikkana Ruokaviraston ruokalan tilat osoitteessa Tampereentie 51, Loimaa. Tilasta johtuen osallistujamäärärajoitus.

Jäsenten päivä 14.5.2022

Tervetuloa jäsenten päivään LSKK:n hallille (Juvantie 11, Loimaa) lauantaina 14.5. klo 11-14! Tapahtumassa kahvitarjoilu, vapaa pääsy!
 

LSKK:n jäsentuotteet

Paikalla on mahdollista tutustua LSKKN jäsentuotteisiin ja tilata seuran logolla varustettuja T-paitoja ja treeniliivejä edullisesti. Jäsenille huippuetu hinnoissa! Treeniliivit toimittaa paikallinen Maike Oy ja T-paidat myös paikallinen J&S Subcontracting Oy.
 

Koirakuvaus

Tapahtumassa on mahdollisuus kuvauttaa koirasi / itsesi ja koirasi. Mukaan mahtuu n. 15 koiraa, ilmoittaudu ennakkoon kikka.kreula@gmail.com. Kuvaus vain jäsenille! Kuvaus on ulkona, joten säävaraus. Huolehdithan koirallesi hyvät olot esim. autoon, tällä kertaa koiria ei voi tuoda sisään halliin.

Vieressä mallikuva Kristiinan albumista.
 

Koiratarvikekirppis

Hallissa on tapahtuman ajan koiratarvike-kirppis. Hallilta on vielä varattavissa myyntipaikkoja. Voit myydä tavaroita lattiapaikalta ja voimme lainata hallin yhteiskäytössä olevia häkkejä, joita voi käyttää myyntipöytänä kevyille tavaroille. Häkkejä on rajoitettu määrä, joten ilmoitathan paikkaa varatessasi onko häkille tarvetta. Myyntipaikka on maksuton LSKK:n jäsenille. Ilmoittautuminen Janicalle: janica.feldt@gmail.com
 

Uuden eläinlääkärin esittäytyminen

Tapahtumassa esittäytyy myös alueella toimintaa aloittava uusi eläinlääkäri. Puolustusvoimien sotakoirien eläinlääkärinä 20 vuotta toiminut elt Hanna Tenhu tulee esittäytymään ja kertomaan mm. millaista on hoitaa työkoiria. Hän valottaa samalla tulevia suunnitelmiaan aloittaa yksityisvastaanotto Ypäjällä ja lähiympäristössä.

Tule kuuntelemaan ja vaikuttamaan millaiseksi uusi vastaanotto muodostuisi. Nyt sinulla on mahdollisuus kysellä ja keskustella eläinlääkärin kanssa niin ajankohtaisista aiheista, kuin suunnitella tulevaa ja ottaa selvää voisiko tästä praktiikasta olla "sinulle ja eläimellesi" hyötyä ja iloa.

Tokokoe 7.5.2022

Luokat ALO ja AVO. Tuomarina Juha Kurtti.

 

Tokokoe 1.8.2021

Luokat ALO ja AVO. Tuomarina Harri Laisi.

Tokokoe 16.5.2021

 

Tokokoe 10.10.2020

Luokat ALO ja AVO. Tuomarina Harri Laisi.

Tokokoe 22.2.2020

Luokat ALO ja AVO. Tuomarina Ilkka Sten.

 

Tokokoe 28.9.2019

Luokat ALO ja AVO. Tuomarina Ilkka Sten.

Palkinnot kisaan tarjoaa Musti ja Mirri Loimaa!

Kyykäärme ja koira -luento 15.5.2019

Loimaan Seudun Kennelkerho järjestää luennon aiheesta ”kyykäärme ja koira” Loimaan teatterin kahviossa Vesikoskitalolla keskiviikkona 15.5. klo 17:30. Luennon kesto n. 2 tuntia.

Kyyasiantuntija Toni Beckman kertoo kyyn käyttäytymisestä ja ekologiasta; missä kyyt viihtyvät, miten ne hyökkäävät, kuinka pitkälle ne ylettyvät, miten kyy ja koira mahtuvat elämään rinnakkain. Luennolla saatte myös vastauksia kysymyksiin miksi ja millaisissa tilanteissa kyy puree koiraa sekä vinkit koiratarhan suojaamiseen kyiltä. Toni esittelee myös käärmeen turvallista käsittelyä ja siirtämistä, loistava tilaisuus tulla tarkkailemaan käärmettä ilman huolta oman koiran reaktiosta ja vastaehdollistaa itseään.

Kyyn pureman hoidosta ja ensiavusta jaamme kirjallisen materiaalin.

Tervetuloa kuuntelemaan ja esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä!

Osallistumismaksu jäsenille 15€ ja muille 20€. Ilmoittautumiset 10.5.2019 mennessä: reetta.jarvenpaa@saunalahti.fi

 

Nose Work 1-luokan hajutesti 1.3.2017 (tulokset)

Nose Work 1-luokan hajutesti LSKK:n hallilla keskiviikkona 1.3.2017 klo 18:00

Nose Work 1-luokan hajutesti, eukalyptus hydrolaatti. Testi on Nose Work Finland ry:n hyväksymä ja testaajana toimii Anna Loimaranta. Mukaan mahtuu 30 koirakkoa. Hinta: järjestävän yhdistyksen jäsenet 15€ / koirakko, muut 20€ / koirakko.

Hajutesti suoritetaan Nose Work Finland ry:n säännöillä. Hyväksytyn tuloksen voi saada rekisteröityä yhdistyksen tietokantaan, mikäli on Nose Work Finlandin jäsen. Huomaathan, että osallistujan on oltava jäsen ennen hajutestin suorittamista. Hallitus hyväksyy uusia jäseniä joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Testi pidetään sisällä. Juoksuiset nartut saavat osallistua housut jalassa.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen anttu.kreula@gmail.com. Laita ilmoittaumiseen ohjaajan nimi ja yhteystiedot, koiran nimi, koiran rekisterinumero ja sukupuoli.

 NimiRotuOhjaaja / omistajaTulos
1.Suvituikun King-Bearpitkäkarvainen collieJohanna Kuusihyväksytty
2.Silverlady's Imaginaerumpitkäkarvainen collieLeena Kuronenhyväksytty
3.Merryhunter Pink VelvetlabradorinnoutajaMarita Yli-Huhtalahyväksytty
4.Wennalin Baby’s BreathlabradorinnoutajaAnniina Kreulahyväksytty
5.Tallitontun Q-makalleparsonrussellinterrieriTanja Erikssonhyväksytty
6.Arctic Hero's GentlemansuomenlapinkoiraJonna Salonenhyväksytty
7.Ritzypal's Funny Side UptanskandoggiKristiina Kreulahyväksytty
8.Lucky Nana's Un Dulce DiamondkooikerhondjeMarianne Mamiahylätty
9.Ten Grade's X-Dreamcavalier kingcharlesinspanieliMinna Maijalahyväksytty
10.Pysäkin Nennabelgianpaimenkoira, malinoisMirja Mäkinenhyväksytty
11.Gently Born EvanescencesuursnautseriRiitta Nylundhylätty
12.Suvituikun Jacky-Bearpitkäkarvainen collieJohanna Kuusihylätty
13.Sandcastle's It's A Girlpitkäkarvainen collieLeena Kuronenhylätty

 

Agilitytalkoot 18.12.2016

Agilitytalkoot sunnuntaina 18.12.2016 klo 10 alkaen. Tarkoitus on kuljettaa ulkokentältä agilityesteet hallille. Kuljetuskalustoa on, eli talkooapua tarvitaan esteiden kantamiseen. Tapaaminen ulkokentällä klo 10.

Talkoolaisiin osallistuneiden kesken agilitytreenit klo 13:00 alkaen hallilla. Mirva Komulainen suunnittelee radan. Ohjattuja neuvoja myös saatavissa.

Talkoiden ja talkootreenien ohessa järjestetään myös nyyttärityyppinen pikkujoulunvietto, eli talkoolaisten toivotaan tuovan paikalle myös jotain pientä purtavaa (esim. joulutorttuja, pipareita tms.) Talkoiden lomassa ja jälkeen siis mukavaa ja rentoa yhdessäoloa

 

Koiramaisia tapahtumia eläinten viikolla 4. - 10.10.2015

Tellington TTouch™ -luento

Sunnuntaina 4.10.2015 klo 10 - 13
Loimaan Teatteri (Vesikoskitalo, Juvantie 11, Loimaa)

Kaisu Ravantin luento Tellington TTouch™ -metodista, jolla parannetaan koiran hyvinvointia ja käytöstä lempeästi erilaisin kosketuksin ja liikeharjoittein. Mukana myös 4H-dogsitterit. Puffetti. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
 

Yhteislenkki

Lauantaina 10.10.2015 klo 11
Koirala (Vuotavantie 368, Oripää)

Koirakävely eli yhteislenkki omien koirien kanssa. Päälle nautitaan lämmin keitto ja koirillekin löytyy välipalaa.

 
Epäviralliset agilitykilpailut 21.3.2015
Tuomari: Timo Haapanen

Rata 1, helppo (ei kontaktiesteitä)

01.IgorMerja
02.VigoHarri
03.MiiruPaula

 

Rata 2, vaikeampi

01.MaliMirva
02.KodaMirva
03.RicoPaula

 

Epäviralliset agilitykilpailut 9.10.2014
Tuomari: Timo Haapanen

Rata 1, helppo (ei kontaktiesteitä)

01.PenniMaria
02.IlonaAnni
03.RicoPaula

 

Rata 2, vaikeampi

01.IlonaAnni
02.RicoPaula
03.LuluHelena
Eläimellistä menoa 26.7.2014 Jokioisilla

Eläimellistä menoa Elonkierron makasiinilla lauantaina 26.7.2014 klo 12 - 15

Heinäkuun viimeisenä lauantaina, 26.7. nähdään eläimellistä menoa Elonkierrossa. Jokioisten Pitäjänpäiviin liittyvässä tapahtumassa voi tutustua uusiin hauskoihin eläinharrastuksiin koiratanssiin, poniagilityyn ja rally-tokoon.

Koiratanssikilpailuissa ohjaaja ja koira suorittavat tuomarin arvosteleman ohjelmakokonaisuuden musiikin tahdissa. Koiratanssi on luovaa tottelevaisuutta, jossa yhdistyvät koirankoulutustaidot ja taiteellinen ilmaisu. Lajia esittelee Loimaan Seudun Kennelkerho.

Elonkierron eläinten ohella, päivän aikana voi tutustua myös minipossuihin, ystäväkoiriin, katsella lampaiden paimennusta sekä hoitaa ja ruokkia karitsoita. Lapsille on tarjolla maksullista talutusratsastusta. Tapahtumat pyörähtävät käyntiin klo 12.

 
Tottelevaisuuskoe 14.5.2014 Forssassa

Luokat: EVL, VOI, AVO, ALO
Tuomari: Ilkka Stén

 

Erikoisvoittajaluokka (EVL)

01. / 302.5p / EVL1Uuno DGbordercollieohj. Minna Kujanpää
02. / 268p / EVL1Suvituikun Jacky-Bearpk collieohj. Johanna Kuusi
03. / 206p / EVL3Vimpulan Nenäkäs Niilolabradorinnoutajaohj. Laura Toivanen
04. / 171p / EVL0Cantavia Kesäheinäsuomenlapinkoiraohj. Johanna Laiholahti

 

Voittajaluokka (VOI)

05. / 265p / VOI1Harvahampaan Go For Successsk noutajaohj. Emmi Kiviluoma
06. / 245p / VOI2Whyalla's Iceaustraliankelpieohj. Tiia Lundström
07. / 170p / VOI0Amaliadobermanniohj. Heidi Liimatainen
08. / 164p / VOI0Timonan Qayan Qailesk collieohj. Anna-Leena Laakso
09. / 118p / VOI0Irokon Donna Gloriapk collieohj. Johanna Ruottinen

 

Avoin luokka (AVO)

10. / 175p / AVO1Fannimer Angelicakromfohrländerohj. Annariina Kulmala
11. / 167p / AVO1 TK2Rapunzellin Monkey Businessjackrussellinterrieriohj. Alisa Kranni
12. / 160p / AVO1Queendogs Essilancashirenkarjakoiraohj. Anna Kulmakorpi
13. / 146p / AVO2Häämörin Yli-innokaskultainennoutajaohj. Sari Myllyviita
14. / 129p / AVO3Of Gurrent Fabulous Five Marttaaustralianpaimenkoiraohj. Katja Koskela
15. / 109.5p / AVO3Pepstep Always At Firstkultainennoutajaohj. Elina Virtanen

 

Alokasluokka (ALO)

16. / 194p / ALO1 TK1Flammeus Shake Before Usebelgianpaimenkoira, tervuerenohj. Susan Suojanen
17. / 188p / ALO1Hypsilophodonbordercollieohj. Annakaisa Pesonen
18. / 182p / ALO1Flirtin Vaude-Villebokseriohj. Elina Haapala
19. / 181p / ALO1 TK1Flammeus Freya Prettybelgianpaimenkoira, tervuerenohj. Tiina Hotanen
19. / 152p / ALO2Silogården's Herobeaucenpaimenkoira, beauceronohj. Kari Honkaranta
Epäviralliset agilitykilpailut 5.5.2014
Tuomari: Timo Haapanen

Rata 1

01.TyyneTiina
02.IlonaAnni
03.IgorMerja

 

Rata 2

01.RicoPaula
02.LuluEssi
03.LuluHelena

 

Kerhon pikkujoulut 17.11.2012

Hyvät Loimaan Seudun Kennelkerhon jäsenet perheineen, tervetuloa pikkujouluihin lauantaina 17.11.2012 alkaen klo 14.00 Lännen Tractorsin ruokalassa (2. krs), os. Hirvikoskentie 242, Loimaa.

Syödään hyvin, arvaillaan sanaleikkejä ja tietokilpaillaan, parhaat palkitaan! Koirat jätetään tällä erää kotiin. Halukkaat voivat osallistua joululahjojen jakamiseen. Tuo tullessasi pieni paketti (joko kaksi- tai nelijalkaisille) arvoltaan 3 - 5€, jaetaan ne lopuksi osallistujien kesken.

Osallistumismaksu 6€, alle 10-vuotiaat 3€ (tarjolla jouluruuan lisäksi perheen pienemmille lihapullia).

Ilmoittautumiset 9.11. mennessä sähköpostitse Reetalle / reetta.jarvenpaa(@)saunalahti.fi. Kerrothan mahdollisista ruoka-aineallergioista ilmoittautuessasi.

Epävirallinen tottelevaisuuskoe 12.4.2012

Mölliluokka / max 100p.

01. / 95,5p.Pihlasiperianhuskyohj. Johanna Repo
02. / 82p.Santtukultainennoutajaohj. Kati Keskinen
03. / 78,5p.Tuksukääpiöbullterrieriohj. Eija Haarala

 

Alokasluokka (ALO) / max 200p.

01. / 194p.Dahobeauceronohj. Kari Honkaranta
02. / 181p.Anteroamerikanstaff. terrieriohj. Eeva Lehtonen
Epäviralliset agilitykilpailut 31.1.2012
Tuomari: Timo Haapanen

Möllirata

01.EmmaJohanna Krekula
02.IlonaAnni Saari
03.WigoHarri Pirhonen
04.NasuSari Hörkkö
05.NellyAnu Seppänen
06.TildaEnni Liinoja
07.RosaMirka Mäkinen
08.IgorMerja Tapola
09.SiiriHeidi Kursi
10.Tex WillerIda-Maria Huhtala
11.PepeLiisa Saarinen

 

Osaavien rata

01.IlonaAnni Saari
02.EmmaJohanna Krekula
03.RosaMirka Mäkinen
04.WigoHarri Pirhonen
05.SiiriHeidi Kursi
06.IgorMerja Tapola
07.NasuSari Hörkkö

 

Epäviralliset agilitykilpailut 12.12.2011

Möllirata

01.TildaEnni Liinoja
02.WigoHarri Pirhonen
03.RosaMirka Mäkinen
04.NasuSari Hörkkö
05.Tex WillerIda-Maria Huhtala
06.RetuTerttu Ruusiala
07.LuluHelena Helander
08.TopiPaula Hakala

 

Osaavien rata

01.WigoHarri Pirhonen
02.RosaMirka Mäkinen
03.TildaEnni Liinoja
04.Tex WillerIda-Maria Huhtala
05.NasuSari Hörkkö
07.RetuTerttu Ruusiala
08.LuluHelena Helander
Epäviralliset agilitykilpailut 8.11.2011

Rata 1

01. / 0 / -9,55RosaMirka Mäkinen
02. / 0 / -8,86KujeJenni Jauhiainen
03. / 0 / -2WigoHarri Pirhonen
04. / 5RansuJohanna Köymäri
05. / 10Tex WillerIida Huhtala
06. / 10SenniLaura Hätönen
07. / 18IgorMerja Sihvonen
08. / 18,4TildaMeri Molander
09. / 25,27EmmaTuulia Lehto
10. / 30VandaJohanna Köymäri
11. / 54,78EmmaJohanna Krekula
12. / 92TilliMarja-Liisa Tuominen

 

Rata 2

01. / 5EmmaTuulia Lehto
02. / 10RosaMirka Mäkinen
03. / 18,4EmmaJohanna Krekula
04. / 20SenniMarja-Liisa Tuominen
05. / 25WigoHarri Pirhonen
06. / 25,4KujeJenni Jauhiainen
07. / 42Tex WillerIda Huhtala
08. / 46VandaJohanna Köymäri
09. / 50,18IgorMerja Sihvonen
10. / 75TildaMeri Molander
Epävirallinen tottelevaisuuskoe 25.8.2011

Mölliluokka

01.TildaEnni Liinoja
02.RondaAura Jäntti
03.AlfaElina Leppänen
04.MaxMaarit Säteri
05.TilliMarja-Liisa Tuominen

 

Alokasluokka (ALO)

01.RansuJohanna Köymäri
02.SenniMarja-Liisa Tuominen
03.HeroJenni Jauhiainen
Epäviralliset agilitykilpailut 12.4.2011
Osallistujat saivat suorittaa haluamiaan esteitä minuutin aikana niin monta kuin ehtivät. Esteistä sai eri määrän pisteistä riippuen esteen haastavuudesta: aita / putki 1p, rengas 2p, puomi / A 3p, keinu / kepit 5p.

Emma (mini)

1. kierros: 1 3 1 1 1 3 1 3 1 1 1 3 1 1 5 - 27p.2. kierros: 1 5 1 5 1 1 5 1 1 2 1 3 1 5 1 5 - 39p.

Miki (mini)

1. kierros: 1 3 1 1 1 1 1 5 1 5 1 1 5 3 - 30p.2. kierros: 1 3 1 1 5 1 1 5 1 3 1 5 1 1 1 3 1 1 1 1 3 1 - 42p.

Nasu (mini)

1. kierros: 1 1 1 1 3 1 5 1 2 1 1 3 1 1 1 - 24p.2. kierros: 1 3 1 1 1 3 1 5 1 1 1 1 1 3 1 1 3 - 29p.

Valma (mini)

1. kierros: 1 3 1 1 1 3 1 3 1 1 2 1 1 3 - 23p.2. kierros: 1 3 1 1 1 3 1 2 1 5 1 1 5 1 - 27p.

Rosa (medi)

1. kierros: 1 3 1 1 1 3 1 1 1 1 1 3 1 3 - 22p.2. kierros: 1 3 1 1 1 3 1 1 1 5 1 1 - 20p.
Epäviralliset agilitykilpailut 21.2.2011

Möllirata

01.EmmaTuulia Lehto
02.PepeLiisa Saarinen
03.VigoHarri Pirhonen
04.SiiriHeidi Kursi
05.EinoMeeri Alanen
06.ValmaTuulia Lehto
07.EmmaJohanna Krekula
08.MiloFanny Korpela
09.IgorMerja Sihvonen

 

Osaavien rata

01.EmmaTuulia Lehto
02.VigoHarri Pirhonen
03.EinoMeeri Alanen
04.PepeLiisa Saarinen
05.SiiriHeidi Kursi
06.ValmaTuulia Lehto
07.EmmaJohanna Krekula
08.IgorMerja Sihvonen

 

Epäviralliset agilitykilpailut 2.11.2010

Rata A (kaikkia esteitä)

01.VigoHarri Pirhonen
02.MikiJoanna Jokinen
03.LyytiTerhi Haukivaara
04.EmmaJohanna Krekula
05.IrkkuTerhi Haukivaara
06.PepeLiisa Saarinen
07.JimmyPirjo Leskinen
08.EllaOuti Mäkilä
09.EiccaPirjo Leskinen
10.SiiriHeidi Kursi

 

Rata B (ei keinua, rengasta, keppejä)

01.VigoHarri Pirhonen
02.IrkkuTerhi Haukivaara
03.JimmyPirjo Leskinen
04.LyytiTerhi Haukivaara
05.EmmaJohanna Krekula
06.MiloFanny Korpela
07.SiiriHeidi Kursi
08.MutkaJenni Mörsky
09.EllaOuti Mäkilä
10.EiccaJenna Leskinen
11.PepeLiisa Saarinen
Epäviralliset agilitykilpailut 21.9.2010

Kilparata

01.IlonaAnni Saari
02.MasiJonna Aro
03.EmmaTuulia Lehto
04.VigoHarri Pirhonen
05.VandaJohanna Köymäri
06.EinoMeeri Hyytiäinen
07.RosaMirka Mäkinen
08.LakuMeeri Hyytiäinen
09.IgorMerja Sihvonen

 

Testirata

01.TofuMervi Leppäkorpi
02.VigoMirka Mäkinen

 

Hyppyrata

01.IlonaAnni Saari
02.MasiJonna Aro
03.EmmaTuulia Lehto
04.VandaJohanna Köymäri
05.VigoHarri Pirhonen
06.EinoMeeri Hyytiäinen
07.RosaMirka Mäkinen
08.LakuMeeri Hyytiäinen
09.IgorMerja Sihvonen
Epäviralliset agilitykilpailut 22.6.2010

Helppo rata

01.MasiJonna
02.IlonaAnni
03.SenniMarja-Liisa
04.MikiJoanna
05.IgorMerja
06.NettaKatja

 

Vaikea rata

01.MasiJonna
02.MikiJoanna
03.IlonaAnni
04.SenniMarja-Liisa
05.VigoHarri
06.NettaKatja
07.IgorMerja
Epäviralliset agilitykilpailut 25.5.2010

Mölliluokka (ei kaikkia esteitä)

01.IlonaAnni Saari
02.MasiJonna Aro
03.VeetiEeva Lehtonen
04.ElliAnna Tynkkynen
05.PepeJonna Aro
06.EmmaJohanna Krekula
07.AnteroEeva Lehtonen
08.IitaTeppo Merivirta

 

Avoin luokka

01.IlonaAnni Saari
02.VigoHarri Pirhonen
03.ElliAnna Tynkkynen
04.EmmaJohanna Krekula
05.VeetiEeva Lehtonen
06.MasiJonna Aro
07.PepeJonna Aro
08.IitaMarjaana Järvenpää
Epäviralliset agilitykilpailut 20.4.2010

Mölliluokka (ei kaikkia esteitä)

01.KylliTia Eskelinen
02.RasmusSoile Liinoja
03.ElliAnna Tynkkynen
04.IitaTeppo Merivirta
05.EmmaJohanna Krekula
06.PeppiKristiina Karikko
07.KasperSarianne Järvinen
08.RemuJanne Kuusinen
09.IgorMerja Sihvonen

 

Avoin luokka

01.KujeJenni Jauhiainen
02.IlonaAnni Saari
03.MasiJonna Aro
04.RistoTaru Nurmi
05.VeetiEeva Lehtonen
06.EmmaJohanna Krekula
07.KylliTia Eskelinen
08.MikiJoanna Jokinen
Möllitokokilpailut 21.2.2010
01. / 176p.Lakulancashire heeler urosMeeri Hyytiäinen
02. / 176p.Ristobastard narttuTaru Nurmi
03. / 174p.Maunobriard urosElisabeth Frändilä
04. / 151p.Maxibastard urosMaarit Säteri
05. / 150p.Ilonamudi narttuAnni Saari
06. / 143p.Kujepk hollanninpaimenkoira narttuJenni Jauhiainen
07. / 142p.Pörröponi urosMaija Mäki
08. / 139p.Takkuponi urosJuha Mäki