Rekisteröintisopimus

REKISTERÖITYMINEN JA JÄSENYYS

Rekisteröitymällä foorumille suostut olemaan esittämättä vihamielistä, epämoraalista tai lainvastaista materiaalia. Suostut siihen, että ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa.

Foorumin jäseneksi hyväksytään vain Loimaan Seudun Kennelkerho ry:n jäsenet. HUOM! Foorumille tulee rekisteröityä käyttämällä koko nimeä (Etunimi Sukunimi). Puutteellisin tiedoin tehdyt rekisteröinnit hylätään ja siitä ilmoitetaan sähköpostilla.

Rekisteröityessäsi antamaasi sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan 1) käyttäjätunnuksen aktivointiin, 2) unohtuneen salasanan lähettämiseen ja 3) yksityisviesteistä tai uusista foorumiviesteistä tiedottamiseen.

Jos jäsen omasta tai ylläpidon toimesta poistuu palstalta, ylläpito voi poistaa jäsenen kirjoittamia viestejä jälkikäteen. Tunnusten poistamisen jälkeen jäsenellä ei ole enää oikeutta saada väliaikaisia tunnuksia omien viestiensä poistoa tai muokkausta varten.

YLLÄPITO

Suostut siihen, että ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja siirtämään, lukitsemaan tai poistamaan minkä tahansa keskustelun milloin tahansa tai muokkaamaan viestejä. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki antamasi tiedot ja kirjoituksesi tallennetaan tietokantaan.

Ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia, jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. poikkeustilanteista johtuen.

Foorumin ylläpito pidättää itselleen oikeuden muuttaa sääntöjä milloin tahansa. Muutoksista tiedotetaan foorumilla.

Klikkaamalla "Rekisteröidy"-nappia hyväksyt nämä ehdot.